foto

Geoffrey Scott

  • nar. 22.2.1942 (77 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Hulk
1990 Pod křišťálovým jezerem
1986 Příští ráno
1977 Dog and Cat (TV film)
1976 The Dark Side of Innocence (TV film)
1974 Houston, We've Got a Problem (TV film)

TV seriály

1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
P.S. Miluju tě (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Kde je šéf (S01E12)
1986 Easy Street (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
It's Your Move (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Concrete Cowboys (TV seriál)
The Secret Empire (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Where the Heart Is (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky