foto

Warren P. Sonoda

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Po jeho prvním filmu (komedii Ham & Cheese z roku 2004 – 6 nominací na Canadian Comedy Awards) a režírování několika epizod seriálu Monster Warrior, se pustil do zcela odlišného žánru a to hororového snímku 5ive Girls. Dříve působil jako režisér kanadských videoklipů, kterých natočil více než 100. Za svou práci na videoklipech byl také 4x oceněn na MuchMusic Video Awards (1995, 1997, 1998, 2000) a drží také rekord v počtu po sobě jdoucích nominací na této akci (1995-2000).

Jakub "piserius" Knap

Režijní filmografie

Filmy

2016 The Masked Saint
Total Frat Movie
2014 Swearnet: The Movie
2012 Verdict (TV film)
2011 Servitude
Textuality
2010 Merlin a kniha kouzel (TV film)
Unrivaled
2009 Puck Hogs
2008 Coopers' Camera
2006 5ive Girls
2004 Ham & Cheese

TV seriály

2016 Backstage (TV seriál)
2015 Make It Pop (TV seriál)
2014 Zvláštní skvadra (TV seriál)
2010 Jak je kanci! (TV seriál)
2006 Monster Warriors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace