foto

Kendži Nomura

  • nar. 23.7.1970 (49 let)
    Okayama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jú jú hakušo: Kanzen šinsaku Animation
Milky Panic: Twelve
Peace Maker Kurogane – Júmei
Peace Maker Kurogane – Omou miči
2015 Little Witch Academia: Mahó šikake no Parade
2014 Mušibugjó
2013 Little Witch Academia
2012 Eiga Smile Precure! Ehon no naka wa minna čiguhagu!
2011 Crayon Šin-čan: Araši o jobu ógon no Spy daisakusen
2010 Air Gear: Kuro no hane to nemuri no mori - Break on the Sky
Beelzebub: Hirotta akačan wa daimaó!?
2009 Kanokon: Manacu no daišanikusai
King of Thorn: Ibara no ó
2008 Kite Liberator
One Piece: Episode of chopper + fuju ni saku, kiseki no sakura
2007 Flag Director's Edition: Issenman no Kufura no kiroku
2006 Genšiken
2005 Final Fantasy VII: Advent Children
2003 Pigeon Blood
Reidžó Caster: Ingjaku no wana
2002 eX-Driver the Movie
2000 Mirror Ring from Locke the Superman
1999 Ginga eijú densecu Gaiden

TV seriály

2019 Bem (TV seriál)
Fairy gone (TV seriál)
Mahó šódžo tokušusen Asuka (TV seriál)
2018 Angolmois: Genkó kassenki (TV seriál)
Golden Kamuy (TV seriál)
Golden Kamuy (TV seriál)
Gurazeni (TV seriál)
Gurazeni: Season 2 (TV seriál)
Phantom in the Twilight (TV seriál)
Planet With (TV seriál)
2017 Fate/Apocrypha (TV seriál)
Sword Oratoria: Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? Gaiden (TV seriál)
2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari 2nd (TV seriál)
Divine Gate (TV seriál)
Drifters (TV seriál)
Hai to gensó no Grimgar (TV seriál)
Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu (TV seriál)
Taboo Tattoo (TV seriál)
2015 Arslan senki (TV seriál)
Dimension W (TV seriál)
Dragon Ball Super (TV seriál)
Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? (TV seriál)
Džunkecu no Maria (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Thunderbolt (TV seriál)
Shinmai maō no Testament (TV seriál)
Tokyo Ghoul √A (TV seriál)
Utawarerumono: Icuwari no kamen (TV seriál)
Šinmai maó no Testament: Burst (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Akame ga kill! (TV seriál)
Bakumacu Rock (TV seriál)
Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Soredemo sekai wa ucukušii (TV seriál)
Tokyo Ghoul (TV seriál)
2013 BlazBlue: Alter Memory (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Gaččaman Crowds (TV seriál)
Hajate no gotoku!: Cuties (TV seriál)
RDG: Red Data Girl (TV seriál)
Saikjó ginga Ultimate Zero: Battle Spirits (TV seriál)
Zettai bóei Leviathan (TV seriál)
2012 Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Džoširaku (TV seriál)
Jormungand (TV seriál)
Jormungand: Perfect Order (TV seriál)
Medaka Box: Abnormal (TV seriál)
Upotte!! (TV seriál)
Učú kjódai (TV seriál)
2011 Beelzebub (TV seriál)
Ben Tó (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
Kaitó tenši Twin Angel: Kjunkjun tokimeki Paradise!! (TV seriál)
Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
[C] (TV seriál)
Šakugan no Šana III: Final (TV seriál)
2010 Battle Spirits: Brave (TV seriál)
Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál)
Magic Kaito (TV seriál)
Major (2010) (TV seriál)
SD Gundam sangokuden: Brave Battle Warriors (TV seriál)
Tegami bači: Reverse (TV seriál)
Toaru madžucu no Index II (TV seriál)
Ókami-san to šičinin no nakamatači (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
Aoi bungaku series (TV seriál)
Battle Spirits: Šónen gekiha Dan (TV seriál)
Cross Game (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Hacukoi Limited (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Major (2009) (TV seriál)
Ristorante Paradiso (TV seriál)
Sendžó no Valkyria: Valkyria Chronicles (TV seriál)
Tegami bači (TV seriál)
2008 Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Ikuze! Gen-san (TV seriál)
Kanokon (TV seriál)
Kjóran kazoku nikki (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
Toaru madžucu no Index (TV seriál)
Yes! Precure 5 Go Go! (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
2007 Genšiken 2 (TV seriál)
Kiss Dum: Engage Planet (TV seriál)
Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
MapleStory (TV seriál)
Šakugan no Šana II: Second (TV seriál)
Šigurui (TV seriál)
2006 Bakukjú Hit! Crash B-Daman (TV seriál)
Bakumacu kikansecu: Iro wa nioedo (TV seriál)
Flag (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kinnikuman II Sei: Ultimate Muscle 2 (TV seriál)
Tactical Roar (TV seriál)
2005 Eyeshield 21 (TV seriál)
Futakoi Alternative (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Ginga densetsu Weed (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
Xenosaga The Animation (TV seriál)
2004 Area 88 (TV seriál)
Bakurecu tenši (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Genšiken (TV seriál)
Kinnikuman II Sei: Ultimate Muscle (TV seriál)
Rockman.EXE Stream (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Gad Guard (TV seriál)
Gunparade March: Arata naru kógunka (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Midnight Horror School (TV seriál)
Papuwa (TV seriál)
Peace Maker Kurogane (TV seriál)
Texhnolyze (TV seriál)
2002 Hungry Heart: Wild Striker (TV seriál)
Kinnikuman II sei: Second Generations (TV seriál)
Odžamadžo Doremi dokkán! (TV seriál)
2001 Grappler Baki (TV seriál)
Grappler Baki: Saidai Tournament Hen (TV seriál)
Motto! Odžamadžo Doremi (TV seriál)
X (TV seriál)
2000 Kazemakase tsukikage Ran (TV seriál)
Odžamadžo Doremi # (TV seriál)
1999 Digimon (TV seriál)
Masou Kishin Cybuster (TV seriál)
Odžamadžo Doremi (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
1998 Serial Experiments: Lain (TV seriál)
Silent Möbius (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Jume no Crayon ókoku (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace