foto

Eidži Mijašita

  • nar. 26.9.1978 (40 let)
    Hyōgo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tóken ranbu: Hanamaru – Makuai kaisóroku
2015 Aoki hagane no Arpeggio: Ars Nova DC
Fucú no džošikósei ga "Locodol" jattemita.
Gekidžóban Aoki hagane no arpeggio: Ars Nova – Cadenza
2014 Jamada-kun to 7 nin no madžo
Mahó šódžo wa Kiss šite kawaru
2013 D-spray
Hontó ni atta
2012 Accel World
Hjóka: Mocubeki mono wa
Sankarea
2011 Appleseed XIII: Juigon
Fairy Tail
Imóto Paradise!
Šiofuki Mermaid: Poolside no hacutaiken
2010 Mirai nikki
2008 Jocunoha
2007 Initial D: Battle Stage 2
Tengen toppa Gurren Lagann: Ore no Gurren wa Pikka Pika!!
2005 Gekidžóban Hagane no renkindžucuši: Šambala o juku mono
Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Mew to hadó no júša Lucario
Sókjú no Fafner: Right of Left (TV film)
2004 Sinkan

TV seriály

2017 Super Lovers 2 (TV seriál)
2016 Kiznaiver (TV seriál)
Sekkō Boys (TV seriál)
Super Lovers (TV seriál)
Tanaka-kun wa icumo kedaruge (TV seriál)
Tóken ranbu: Hanamaru (TV seriál)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
Jamada-kun to 7 nin no madžo (TV seriál)
Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
The Rolling Girls (TV seriál)
2014 Break Blade (TV seriál)
Buddy Complex (TV seriál)
Buddy Complex: Kankecu hen – Ano sora ni kaeru mirai de (TV seriál)
DRAMAtical Murder (TV seriál)
Fantasista Stella (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Hicugi no Čaika (TV seriál)
Nisekoi (TV seriál)
Saki: Zenkoku hen (TV seriál)
Seikoku no Dragonar (TV seriál)
Tokyo ESP (TV seriál)
Wake Up, Girls! (TV seriál)
2013 Aoki hagane no Arpeggio: Ars Nova (TV seriál)
Blood Lad (TV seriál)
Devil Survivor 2 The Animation (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Sasami-san@Ganbaranai (TV seriál)
2012 Accel World (TV seriál)
Btooom! (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
Ixion Saga: Dimension Transfer (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon II (TV seriál)
Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
Sengoku Collection (TV seriál)
Thermæ Romæ (TV seriál)
2011 Dantalian no šoka (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon (TV seriál)
Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
Majo Čiki! (TV seriál)
Mawaru Penguindrum (TV seriál)
Mirai nikki (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makjó (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear (TV seriál)
2010 Durarara!! (TV seriál)
2009 Bakugan Battle Brawlers: New Vestroia (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Higepijo (TV seriál)
Kiddy Girl-and (TV seriál)
Miracle Train: Óedo-sen e jókoso (TV seriál)
Nogizaka Haruka no himicu: Purezza (TV seriál)
Sora o miageru šódžo no hitomi ni ucuru sekai (TV seriál)
2008 Clannad After Story (TV seriál)
Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Ga-Rei: Zero (TV seriál)
Kurokami: The Animation (TV seriál)
Major 4th Series (TV seriál)
Nogizaka Haruka no himicu (TV seriál)
Strike Witches (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
2007 Bakugan (TV seriál)
Dragonaut: The Resonance (TV seriál)
Idolmaster Xenoglossia (TV seriál)
Kaze no stigma (TV seriál)
Reideen (TV seriál)
Rocket Girls (TV seriál)
Romeo × Juliet (TV seriál)
2006 Dívka z Pekla 2 (TV seriál)
Innocent Venus (TV seriál)
Jomigaeru sora: Rescue Wings (TV seriál)
Kekkaiši (TV seriál)
Princess Princess (TV seriál)
2005 IGPX: Immortal Grand Prix (TV seriál)
Ičigo 100% (TV seriál)
Lime-iro rjúkitan Cross (TV seriál)
Mai-Otome (TV seriál)
Paradise Kiss (TV seriál)
2004 Initial D Fourth Stage (TV seriál)
2003 Narutaru: Mukuro naru hoši tama taru ko (TV seriál)
2002 Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace