foto

Savannah Smith Boucher

  • nar. 28.10.1943 (76 let)
    Springhill, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Nursie
2003 Truth and Dare
1995 Poslední léto v Hamptonu
1994 Scanner: Policajt
1993 Fatální instinkt
Černá hvězda
1991 Boj o Jenny (TV film)
1990 O jídle
Seznamte se s Applegatovými
1988 Americký idol
1986 Odd Jobs
1985 Love on the Run (TV film)
1984 Sladká pomsta (TV film)
1982 Waltz Across Texas
1981 Oklahoma City Dolls, The (TV film)
1980 Psanci
1979 Five Days from Home
North Dallas Forty

TV seriály

1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1989 Jump Street 21 (TV seriál)
Nemesis (S03E14)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1985 Remington Steele (TV seriál)
Now You Steele It, Now You Don't (S03E18)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
Who's Watching the Kids (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky