foto

Carl-Oscar Ahlsved

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Zajatci vesmíru
2015 Så ock på Jorden
2013 Den som söker
2012 Ledový drak
2008 Vi hade i alla fall tur med vädret igen!

TV seriály

2017 Farang (TV seriál)
Del 8 (S01E08)
Del 7 (S01E07)
Del 6 (S01E06)
další epizody (8)
Hassel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky