foto

Boris Vasiljev

  • nar. 21.5.1924
    Smolensk, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 11.3.2013 (88 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 ...a jitra jsou zde tichá - kniha
1995 Ja - russkij soldat - kniha
1992 V toj oblasti něbes - kniha
1987 Zítra byla válka - kniha
1986 Podsudimyj - povídka
1980 Ně streljajtě v bělych lebeděj (TV film) - kniha
1970 A zori zděs tichije (TV film) - kniha

TV seriály

2005 A zori zděs tichije (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky