foto

Marcus Schenkenberg

  • nar. 4.10.1968 (50 let)
    Solna, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Psáno sarkasmem
2000 Večeře po italsku
1999 Hostage
1997 Princ Valiant: Boj o Excalibur

TV seriály

1998 V.I.P. (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

TV pořady

2008 Piilokamerapäälliköt (TV pořad)
Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2006 Germany’s Next Topmodel - by Heidi Klum (TV pořad)
2005 Comedy Central Roast of Pamela Anderson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace