foto

Peter Lord

  • nar. 1953
    Bristol, Anglie, Velká Británie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

Los Angeles Film Critics Association

European Film Awards

Premios Goya

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2018 Pračlověk
2012 Piráti!

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Animation Outlaws
The Animated World of Halas and Batchelor
2011 The Big Picture (TV seriál)
2005 100 Greatest Cartoons (TV film)
2003 Chaplin Today: City Lights (TV film)
1997 Classic Albums (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 85. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce