foto

Serpil Tamur

  • nar. 19.5.1944 (75 let)
    Rhodos, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Amerikalılar Karadeniz'de 2
2005 Bir Salkım Üzüm (TV film)
2000 Mert Ali 1 (TV film)
1990 Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni

TV seriály

2019 Bir Zamanlar Çukurova (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (26)
2018 Bir Zamanlar Çukurova (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
2008 Hayat Güzeldir (TV seriál)
2007 Kurtlar Vadisi: Pusu (TV seriál)
Kurtlar Vadisi: Terör (TV seriál)
Zeliha'nın Gözleri (TV seriál)
2006 Akümülatörlü Radyo (TV seriál)
Bebeğim (TV seriál)
2005 Nehir (TV seriál)
2004 Aşkımızda Ölüm Var (TV seriál)
2003 Kurtlar vadisi (TV seriál)
2002 Unutma beni (TV seriál)
1999 Ah Bir Zengin Olsam (TV seriál)
1995 Bizim Aile (TV seriál)
1993 Süper Baba (TV seriál)
Tanrı Misafiri (TV seriál)
1989 Samanyolu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky