foto

Anna Fricke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Rachel's Room

TV seriály

2018 Valor (TV seriál)
Ciphers (E10)
2017 Valor (TV seriál)
Soldier Ready (E03)
2016 Městečko Pines (TV seriál)
Time Will Tell (S02E07)
Once Upon a Time in Wayward Pines (S02E03)
2015 Minority Report (TV seriál)
Fredi (E04)
2014 Red Band Society (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
There Goes the Neighborhood: Part 3 (S04E13)
Old Dog, New Tricks (S04E01)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
Ruh-Roh (S03E13)
It's a Shame About Ray (S03E01)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
It's My Party and I'll Die If I Want to (S02E13)
Mama Said There'd Be Decades Like These (S02E06)
Turn This Mother Out (S02E01)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You (S01E13)
Dog Eat Dog (S01E10)
I See Your True Colors and That's Why I Hate You (S01E07)
další epizody (7)
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
2008 Smetánka (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Koukej se sebrat (S02E14)
2007 Muži na stromech (TV seriál)
Moře hoře (S02E07)
Neštěstí chodí po lidech na horách (S02E05)
Nikdo není sám (S02E03)
další epizody (4)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
Válka s bloky - druhá část (S01E11)
Plav, nebo jdi ke dnu (S01E04)
2004 Dotek zla (TV seriál)
2003 Dawsonův svět (TV seriál)
Goodbye, Yellow Brick Road (S06E21)
Sex and Violence (S06E17)
That Was Then (S06E16)
další epizody (4)
2002 Everwood (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Ego Tripping at the Gates of Hell (S06E07)
The Importance of Not Being Too Earnest (S06E03)
Highway to Hell (S05E17)
2001 Dawsonův svět (TV seriál)
Appetite for Destruction (S05E10)

Producentská filmografie

TV seriály

2002 Everwood (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2014 Cena za lidskost (TV seriál)
There Goes the Neighborhood: Part 3 (S04E13)
House Hunting (S04E12)
Ramona the Pest (S04E11)
další epizody (13)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
Ruh-Roh (S03E13)
Always a Bridesmaid, Never Alive (S03E12)
If I Only Had Raw Brain (S03E11)
další epizody (13)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
It's My Party and I'll Die If I Want to (S02E13)
Partial Eclipse of the Heart (S02E12)
Don't Fear the Scott (S02E11)
další epizody (13)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You (S01E13)
You're the One That I Haunt (S01E12)
Going Dutch (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace