foto

Prasanna Puwanarajah

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gunman: Muž na odstřel
2013 Diana
Möbius
2010 Hamlet (divadelní záznam)
2008 The Stoning of Soraya M.
2006 Po stopách 11. září (TV film)

TV seriály

2018 Defending the Guilty (TV seriál)
Patrick Melrose (TV seriál)
Nakonec (E05)
Jistá naděje (E03)
Ani muk (E02)
další epizody (4)
2017 Doktorka Fosterová (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2016 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 5 (S06E05)
2015 Critical (TV seriál)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
The End of the World (E10)
Calm Before the Storm (E09)
T Minus... (E07)
další epizody (5)
2014 Silk (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 1 (S03E01)
2012 Silk (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2008 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Znamení Berserka - 2. část (S02E08)
2003 New Tricks (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2003 Coming Up (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky