foto

Tojo Takahaši

  • nar. 15.7.1903
    Tokyo, Japonsko
  • zem. 14.3.1981 (77 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Kamagasaki gokudó
1972 Mamuši no kjódai: Čóeki džúsankai
1969 Hibari Haši no hana to kenka
Nihon kjókakuden: Hana to rjú
1968 Hakučú dódó
Hatsukoi sengen
Nihon guerrilla džidai
1967 Kjódai džingi: Zoku Kantó san kjódai
Otoko nara furimuku na
1966 Bókjó to okite
Danrjú
Kjójú no hanamiči: Dosu
Ohana han
Otoko no tamašii
Zoku Onna bangaiči
1964 Baka marudaši
Dódžó jaburi
Goben no cubaki
Kaze to ki to sora to
Kočira fudžinka
Příběh z Ečiga
Zoku Haikei Tennó heika-sama
Šiosai
1963 Aoi sanmjaku
Haikei tennó heika sama
Jódžinbó ičiba
Kjú-čan no óatari sakasama džingi
Kjú-čan: Katana o nuite
Koi wa kamijo no mukaši kara
1962 Chuť makrel
Hana to rjú
Lázně Akicu
Tókjówan
1961 Akumjó
Edokko handžóki
Furimuita hanajome
Gen to fudómjó'ó
Koi no gašú
Nikai no tanin
Noren to hanajome
Zero no šóten
1960 Jóto monogatari: Hana no Jošiwara hjakuningiri
Krásný podzimní den
Nami no tó
Rokusansei gurentai
Tenka no Kaidanji Tosshin Tarô
Waga ai
Wakate sanbagarasu: Džonan rjokó
1959 Dobrý den
Hahakogusa
Hanajome-san wa sekaiiči
Keišičó monogatari: Kao no nai onna
Ningen no kabe
Tókjó beranmé musume
Ukigusa
1958 Aoi čibusa
Ašita o kakeru otoko
Gomen asobase hanamuko sensei
Koi wa ina mono adžina mono
Květ rovnodennosti
Modan dóčú: Sono koi matta naši
Ucukušii andžu-san
1957 Došaburi
Kuida ore ičidai
Seigiha
Černá řeka
1956 Binan o meguru džúnin no onna
Kjósai ičidai
Naze kanodžora wa só natta ka
Uramači no odžósan
Šin Heike monogatari: Jošinaka o meguru sannin no onna
1955 Ai sureba koso: Daippa – Hanauri musume
Aišú nikki
Džiró monogatari
Kaigara to hana
Musuko no endan
Onna daigaku
Sannin musume: Tadaima konjakučú
1954 Bankara šain
Geiša Hidekoma
Hi no ataru ie
Horafuki Tandži
Išinaka-sensei gjódžóki: Seišun musen rjokó
Kjúkon sannin musume
Košinuke kjósókjoku
Nidžúši no hitomi
Okuman čódža
Otoko daigaku: Konzen kjóiku no maki
1953 Benten jokočó
Gakusei šačó
Kanpaku madamu
Příběh z Tokia
Tókjó madamu to Ósaka fudžin
Šišun no izumi
1951 Bungawan soro
Džijú gakkó
Džunbaku no joru
Džóen ičidai onna
Hacukoi tonko musume
Oboro kago
Sklizeň obilí
1950 Eden no umi
1949 Beni imada kiezu
Pozdní jaro
Sacudžinki
1948 Koun no isu
Šačó to džoten'in
1947 Fušičó
Kamen no mači
Kieta šitai
Tobidašita odžó-san
Šodžo wa šindžu no gotoku
1946 Džosei no šóri
Hatači no seišun
1940 Mabuta no sendžó
1924 Mači no ko

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace