foto

Adél Jordán

  • nar. 14.9.1980 (39 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Akik maradtak
2018 Nyitva
Pád Říma
2015 Dumapárbaj
2014 Megdönteni Hajnal Tímeát
2013 Boží šichta
Három nagymamám volt
2012 Aglaja
2010 Kolorádó Kid
2008 9 és 1/2 randi
2005 Nic víc než sex

TV seriály

2019 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (5)
2018 Candide kalandjai (TV seriál)
Tóth János (TV seriál)
A legrosszabb túszok (S02E11)
A kihallgatás (S01E52)
Hepiend (S01E51)
další epizody (11)
2017 Tóth János (TV seriál)
Energiák (S01E42)
Csapatépítés (S01E41)
Az új iroda (S01E40)
další epizody (4)
Munkaügyek (TV seriál)
Születésnap (S06E17)
2016 Munkaügyek (TV seriál)
Válóper (S06E12)
Teljesítményértékelés (S06E09)
Átvilágítás (S06E04)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky