foto

Dee Snider

  • nar. 15.3.1955 (62 let)
    Massapequa, Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bitter
2016 The 2nd Annual Carney Awards (TV film)
2012 Historie skupiny Future Folk
2010 All That Remains
Dostaň ho tam
2005 Temné vody
1998 Strangeland
1985 Pee-Weeho velké dobrodružství

TV seriály

2012 Holliston (TV seriál)
Motorcity (TV seriál)
2008 Z Rock (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
1997 Teen Angel (TV seriál)

Dokumentární

2016 Attack of Life: The Bang Tango Movie - vyp.
2014 Alice Cooper
I Am Santa Claus
We Are Twisted F*cking Sister!
Well Now You're Here, There's No Way Back
2013 Welcome to the Dream
2010 Growing Up Twisted (TV film)
Lemmy Forever
2008 Twisted Sister - Live at the Astoria (koncert)
2007 Twisted Sister: A Twisted Christmas Live (koncert)
Twisted Sister: The Video Years
2005 Metal & metalisté
Twisted Sister: Live at Wacken (koncert)
2004 I Love the '90s (TV seriál)
Supersecret Movie Rules - Slashers
2003 I Love the '70s (TV seriál)
2000 I Love 1970's (TV seriál)
1998 Top Ten (TV seriál)
1997 Behind the Music (TV seriál)
DeeVision: Twisted Forever... Forever Twisted

TV pořady

2012 Celebrity Wife Swap (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
That Metal Show (TV pořad)
Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2006 Celebrity Duets (TV pořad)
2004 The Apprentice (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)

Hudební videoklipy

1986 Twisted Sister: Come Out and Play (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Strangeland

Producentská filmografie

Filmy

1998 Strangeland

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace