foto

Géza Simon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Film...
1996 A három testőr Afrikában
Szamba
1988 A fészek melege (TV film)
1987 Baltazárok (TV film)
1981 Asszonyok (TV film)
Szerencsétlen flótás (TV film)
1979 Každou středu
1977 Szemetestrilógia (TV film)
1976 Húsvét (TV film)
1975 Csontváry - Jelenések egy festő életéből (TV film)
Különös mátkaság (TV film)
Valaki (TV film)
1974 12 egy tucat (TV film)
A 78-as autóbusz útvonala (TV film)
Aranyborjú (TV film)
Makra
Átmenő forgalom (TV film)
1973 Neapol vidět a...
1972 Férfiak mesélik... (TV film)
Három affér (TV film)
1971 A visszaeső bűnös (TV film)
1970 Muž z obrazovky
1964 Skřivánek

TV seriály

1995 Patika (TV seriál)
Episode 5 (E05)
1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A kiskirály (S03E02)
1974 Szép maszkok (TV seriál)
Mia Mayo tévedése (E04)
A helyettes, avagy a méltatlanul elfeledett első magyar pokoljáró históriája (E02)
A sárkányölő (E01)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky