foto

György Somhegyi

  • nar. 4.2.1939 (80 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nyitva
2017 Kojot
Pappa pia
2016 Emma
2014 Nem tűntem el - Richter Gedeon története
2002 Perlasca (TV film)
1983 Visszaesök
1982 Holtak hallgatása - Requiem egy hadseregért (TV film)
1971 A vasrács (TV film)

TV seriály

2017 Tóth János (TV seriál)
Lakótársak (S01E01)
1990 Linda (TV seriál)
Tüzes babák (S03E05)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Szomszédok (TV seriál)
1974 Szép maszkok (TV seriál)
Mia Mayo tévedése (E04)
A sárkányölő (E01)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Gázló a Fertőn (E13)
A kölcsön ára (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace