foto

Eric Davis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 matka!
2013 L'Extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. Spivet
Red 2
2012 Na cestě
2010 Další šance (TV film)
2006 One Dead Indian (TV film)
2005 Hunt for Justice (TV film)
2003 Manželé Reaganovi (TV film)
2002 Matthew Blackheart: Monster Smasher (TV film)
2000 It's Alright Ma, I'm Only Trying
1999 Sběratel kostí

TV seriály

2018 The Detectives (TV seriál)
The Wells Gray Gunman (S01E01)
2016 Quantico (TV seriál)
Alex (S01E12)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
This Life (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Helix (TV seriál)
Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
2013 Nezvaný host (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
The End of the World as We Knew It (S01E05)
2008 Sophie (TV seriál)
1997 Křik studentů (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace