foto

Alex Ivanovici

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Girls' Night Out (TV film)
2014 X-Men: Budoucí minulost
2012 Sněhurka
2011 The Theatre Bizarre
2010 Everywhere
2009 Assassin's Creed: Lineage
Utajený zločin (TV film)
2007 Still Life
2006 300: Bitva u Thermopyl
2000 Press Run
1999 Matroni et moi
Monet: Shadow and Light (TV film)
Nejmladší kmotr (TV film)
Návrat domů
Zimní příběhy
1992 Loupež na zakázku

TV seriály

2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
2014 La marraine (TV seriál)
Mensonges (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
The End of the World as We Knew It (S01E05)
2010 Mirador (TV seriál)
2008 Collection Fred Vargas (TV seriál)
Sous les vents de Neptune (E01)
2007 Les soeurs Elliot (TV seriál)
2004 Les Bougon: c'est aussi ça la vie (TV seriál)
1996 Marguerite Volant (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
1992 Scoop (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)
2013 JFK: Nezvratný důkaz (TV film) - vyp.
2003 Cirque du Soleil: Solstrom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky