foto

Lorne Brass

  • nar. 26.3.1959 (59 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Příchozí
2010 Die
2009 The Phantom (TV film)
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
La Capture
V dostihovém sedle
2006 Fontána
Histoire de famille
Naivní důvěra (TV film)
2003 Manželé Reaganovi (TV film)
2002 Agent of Influence (TV film)
2001 Vražedné sny
2000 Norimberk (TV film)
Varianova válka (TV film)
1999 36 hodin do smrti (TV film)
Falešná stopa
1997 Hysteria
Rabínova dcera (TV film)
1996 Joyeux Calvaire
Windsorský protokol (TV film)
1994 Bolt
Shabbot Shalom (TV film)
1993 Úctyhodná žena II (TV film)
1992 Léolo
1991 Shadows of the Past
1990 Bethune: The Making of a Hero
Cargo
Ding et Dong le film
1989 Den první (TV film)
1987 Un zoo la nuit

TV seriály

2016 Quantico (TV seriál)
Soon (S01E18)
2015 Le berceau des anges (TV seriál)
The Fixer (TV seriál)
This Life (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
Dog Eat Dog (S01E10)
2009 Foundation, The (TV seriál)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
2004 11 Somerset (TV seriál)
Les Bougon: c'est aussi ça la vie (TV seriál)
2003 Kdo s koho (TV seriál)
2002 Kdo s koho (TV seriál)
2000 Canada: A People's History (TV seriál)
The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1998 L'ombre de l'épervier (TV seriál)
Réseaux (TV seriál)
1997 Bâtisseurs d'eau, Les (TV seriál)
Lobby (TV seriál)
1996 Adventures of Smoke Bellew (TV seriál)
1993 Scoop II (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1992 Scoop (TV seriál)
1991 Urban Angel (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace