foto

Emmy Wyda

  • nar. 2.3.1876
    Danzig, Pomerania, Německá říše
  • zem. 22.1.1942 (65 let)
    Berlin, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1940 Nanette
Rote Mühle
1939 Sommer, Sonne, Erika
1938 Velký poplach
Wie einst im Mai
1937 Liebe kann lügen
1936 Das häßliche Entlein
Das Hermännchen. Nee, nee, was es nich' alles gibt
1935 Alles hört auf mein Kommando
Wenn die Musik nicht wär
1934 Die Liebe siegt
Herr Mahler in tausend Nöten
Herz ist Trumpf
Její největší úspěch
1932 Im Bann des Eulenspiegels
Kavaliere vom Kurfürstendamm
Kvarteto lásky
Lügen auf Rügen
Slavnostní představení clownů
Tolle Bomberg, Der
1930 Die zärtlichen Verwandten
Fräulein Lausbub
Ruhiges Heim mit Küchenbenutzung. Das Mädel von der Operette
Verklungene Träume
1929 Das närrische Glück
Deník ztracené
Fräulein Fähnrich
Herr vom Finanzamt, Der
Ja, ja, die Frauen sind meine schwache Seite
Kehre zurück! Alles vergeben!
1928 Das Fräulein von Kasse 12
Das Girl von der Revue
Der Ladenprinz
Es zogen drei Burschen
Lemkes sel. Witwe
Polnische Wirtschaft
Sechzehn Töchter und kein Papa
1927 Das rosa Pantöffelchen
Der Himmel auf Erden
Der Soldat der Marie
Der Sträflingskavalier
Die Lindenwirtin am Rhein
Elternlos
1926 Annemarie und ihr Ulan
Der Liebe Lust und Leid
Faust
Hölle der Liebe - Erlebnisse aus einem Tanzpalast
1925 Der Hahn im Korb
1924 Poslední štace
1923 Das Mädel aus der Hölle
1922 Miluj bližního svého
1921 Die drei Tanten
Lotte Lore
Papa kann's nicht lassen
Ratten, Die
10 Millionen Volt
1920 Die Kwannon von Okadera
1919 Beiden Gatten der Frau Ruth, Die
Komtesse Doddy
Staatsanwalt Jordan
Veritas vincit
Wem nie von Liebe Leid geschah
1918 Der Dieb
Puppchen
1917 Hoheit Radieschen
Höhenluft
1916 Dorrits Eheglück

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace