foto

Chandra Michaels

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Market Value
2016 It's All Good
2014 Divergence
2012 Profile of a Killer

TV seriály

2016 Too Close to Home (TV seriál)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Market Value

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace