foto

Eva Ras

  • nar. 1.1.1941 (76 let)
    Subotica, Srbsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Parade
2009 Hitna pomoc
2008 Ma nije on takav
2006 Sinovci
Šejtanov ratnik
2004 Jesen stize, dunjo moja
2003 Bolygótűz
2002 Država mrtvih
2000 A sad adio (TV film)
Senke uspomena
1995 Nasledje (TV film)
1994 Dnevnik uvreda 1993
Vukovar
1993 Gorilla Bathes at Noon
Vizantijsko plavo
1992 Nejsme andělé aneb Potíže s miminkem
Velika frka
1991 Holivud ili propast (TV film)
1990 Cudna noc
Granica
Hajde da se volimo 3
1989 Iskušavanje djavola
1988 Camino del sur, El
Spijun na stiklama
Zatím bez dobrého názvu
1987 Uvek spremne zene
1986 Krása neřesti
1985 Otec na služební cestě
1983 Mennyei seregek
1982 Zalazak sunca
1980 Kruzna putovanja (TV film)
Stan (TV film)
1979 Každou středu
Trofej
1978 Otac ili samoca (TV film)
1977 Beštije
Ékezet
Skupinový portrét s dámou
1975 Auto
1974 Konec snů
1973 Álljon meg a menet!
Kuzis stari moj
1972 Mistr a Markétka
1971 Betìa ovvero in amore per ogni gaudenza ci vuole sofferenza, La
1970 Zarki
1969 Brzy bude konec světa
1968 Ima ljubavi, nema ljubavi
1967 Milostný příběh
1966 Adam i Eva 66
1965 Člověk není pták
Poklad Aztéků
1964 Žut
1963 Zemljaci

TV seriály

2008 Gorki plodovi (TV seriál)
2005 Drugo stanje (TV seriál)
2001 Porodicno blago 2 (TV seriál)
1998 Porodicno blago (TV seriál)
1996 Gore dole (TV seriál)
1995 Oridjinali (TV seriál)
Srecni ljudi 2 (TV seriál)
1994 Najvise na svetu celom (TV seriál)
Policajac sa Petlovog Brda 2 (TV seriál)
1993 Srecni ljudi (TV seriál)
1990 Bolji zivot 2 (TV seriál)
1989 Drugarica ministarka (TV seriál)
1987 Bolji zivot (TV seriál)
Vuk Karadzic (TV seriál)
1984 Sivi dom (TV seriál)
1976 Babino unuce (TV seriál)
1970 Ljubav na seoski nacin (TV seriál)
1968 TV Bukvar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace