foto

Jošitake Suzuki

  • nar. 31.3.1942 (77 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Sókó kihei Votoms: Pailsen Files – Gekidžóban
2007 Sókó kihei Votoms: Pailsen Files
2002 Aterui
1999 Šišunki bišódžo gattai robo Z-Mind: The Battling Days of the „Šitamači“ Virgins
1994 Dirty Pair Flash
1991 Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
1990 Dirty Pair: Bórjaku no 005 bin
1989 Crusher Joe
Joroiden Samurai Troopers: Kikótei densecu
1988 Kikó rjóhei Mellowlink
New Story of Aura Battler Dunbine
Sókó kihei Votoms: Quaint
Sókó kihei Votoms: Sunsa
1986 Aoki rjúsei SPT Layzner
Džúippiki no neko to ahódori
Kikókai Galient
Sókó kihei Votoms: Kummen
Sókó kihei Votoms: Woodo
1985 Sókó kihei Votoms Vol. I: Stories of the "AT Votoms"
Sókó kihei Votoms Vol. II: Highlights from the "AT Votoms"
1983 Document Taijó no kiba Dougram
Noel no fušigi na bóken
Xabungle Graffiti
1981 Manzai Taikouki
1980 Džúippiki no neko
1979 Mirai robo Daltanias
1973 Kója no šónen Isamu
1968 Fight da!! Pjúta
1964 Tecuwan Atom: Učú no júša

TV seriály

2004 Hi no tori (TV seriál)
2001 Gekitó! Crush Gear Turbo (TV seriál)
2000 Karakuri kiden Hiwó senki (TV seriál)
1997 Júša ó GaoGaiGar (TV seriál)
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
1993 Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1992 Densecu no júša Da Garn (TV seriál)
1989 Kariage-kun (TV seriál)
Madó King Grandzort (TV seriál)
1987 Kikó senki Dragonar (TV seriál)
1984 Kikókai Galient (TV seriál)
1983 Sókó kihei Votoms (TV seriál)
1982 Sentó mecha Xabungle (TV seriál)
Tokimeki Tonight (TV seriál)
1980 Ganbare Gonbe (TV seriál)
1978 Tóšó Daimos (TV seriál)
1977 Jetter Mars (TV seriál)
Manga idžin monogatari (TV seriál)
Muteki čódžin Zanbot 3 (TV seriál)
Čódendži machine Voltes V (TV seriál)
Čógattai madžucu Robot Ginguiser (TV seriál)
1976 Paul no Miracle daisakusen (TV seriál)
Robokko Beaton (TV seriál)
Čódendži robo Combattler V (TV seriál)
1975 Júša Raideen (TV seriál)
1974 Tentómuši no uta (TV seriál)
Zero Tester: Čikjú o mamore! (TV seriál)
1973 Dokondžó Gaeru (TV seriál)
Doraemon (TV seriál)
Jungle Kurobé (TV seriál)
Zero Tester (TV seriál)
1972 Akadó Suzunosuke (TV seriál)
Hazedon (TV seriál)
1971 Šin Obake no Q-Taró (TV seriál)
1970 Akakiči no Eleven (TV seriál)
Idžiwaru bá-san (TV seriál)
1967 Gokú no daibóken (TV seriál)
Orá Guzura dado (TV seriál)
1966 Tobidase! Baččiri (TV seriál)
1963 Tecuwan Atom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace