foto

Alan Burnett

  • nar. 1949
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Justice League vs. the Fatal Five
2018 Suicide Squad: Hell to Pay
2016 Batman: Bad Blood
Liga spravedlivých vs Mladí Titáni
2015 Liga spravedlivých: Bohové & monstra
2011 Green Lantern: Emerald Knights
2010 Scooby-Doo: Abrakadabra!
2009 Green Lantern: První let
2008 Batman - Gothamský rytíř
2003 Batman: Záhada Batwoman
Chase Me
1999 Batman Beyond: The Movie (TV film)
1997 Batman a Superman (TV film)
1996 Superman: The Last Son of Krypton (TV film)
1993 Batman a fantom
1990 Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy
TaleSpin: Plunder & Lightning (TV film)

TV seriály

2016 Justice League Action (TV seriál)
2015 Justice League: Gods and Monsters Chronicles (TV seriál)
2014 Batman Beyond (TV seriál)
2011 The 99 (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
2007 Friends and Heroes (TV seriál)
2005 Superpes Krypto (TV seriál)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
2002 Ozzy & Drix (TV seriál)
2000 Static Shock (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
1997 Batman (TV seriál)
1996 Superman (TV seriál)
1995 Freakazoid! (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
1990 Letohrátky (TV seriál)
1989 Rychlá rota (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
Útok patnáctimetrové Kačky (S03E16)
Nezničitelná pokladnice (S03E15)
Zmýlená neplatí (S03E10)
další epizody (6)
1986 Jonny Quest (TV seriál)
1985 Galtar and the Golden Lance (TV seriál)
Gumídci (TV seriál)
The Super Powers Team: Galactic Guardians (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
Snorks (TV seriál)
SuperFriends: The Legendary Super Powers Show (TV seriál)
1983 The Biskitts (TV seriál)
The New Scooby and Scrappy-Doo Show (TV seriál)
1982 Shirt Tales (TV seriál)
1981 Šmoulové (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2001 Batman budoucnosti (TV seriál)
Unmasked (S03E13)
Countdown (S03E12)
The Curse of the Kobra: Part 2 (S03E11)
další epizody (4)
2000 Batman budoucnosti (TV seriál)
Betrayal (S03E09)
The Call: Part 2 (S03E08)
The Call: Part 1 (S03E07)
další epizody (24)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Revenant (S02E11)
Mind Games (S02E10)
Rats! (S02E09)
další epizody (24)
1996 Superman (TV seriál)
1995 Batman (TV seriál)
The Lion and the Unicorn (S04E05)
A Bullet for Bullock (S04E04)
Catwalk (S04E03)
další epizody (5)
1994 Batman (TV seriál)
Deep Freeze (S03E10)
Lock-Up (S03E09)
Batgirl Returns (S03E08)
další epizody (15)
1993 Batman (TV seriál)
Paging the Crime Doctor (S02E05)
The Worry Men (S02E04)
Mudslide (S02E03)
další epizody (20)
1992 Batman (TV seriál)
What Is Reality? (S01E45)
Off Balance (S01E44)
His Silicon Soul (S01E43)
další epizody (45)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky