foto

Béla Pavletits

  • nar. 14.5.1977 (42 let)
    Debrecen, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 X. - Smazáno ze systému
2017 Pappa pia
2013 Coming Out
2007 Átalakulások

TV seriály

2019 Tóth János (TV seriál)
Képzelt gyerek (S02E47)
2017 Tóth János (TV seriál)
Pénztelenül (S01E08)
2016 Holnap tali! (TV seriál)
X-company (TV seriál)
Poslední muž, poslední pokus (S02E04)
2014 Hacktion (TV seriál)
Túlcukrozva (S06E12)
Szemrebbenés nélkül (S06E11)
Rózsák és fegyverek (S06E10)
další epizody (9)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
GBLT (S02E05)
Hacktion (TV seriál)
Az utolsó fuvar (S05E10)
A diagnózis (S05E08)
Egy ínyenc nyomában (S05E06)
další epizody (7)
2012 Terapie (TV seriál)
Epizoda 36 (S01E36)
2011 Hacktion (TV seriál)
Figyelmeztetés (S01E08)
2008 Presszó (TV seriál)
Búcsúbuli (E12)
Hadüzenet (E11)
Nemzedéki problémák (E10)
další epizody (7)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
A gyanú árnyékában (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky