foto

Imre Sipos

  • nar. 20.11.1970 (48 let)
    Miskolc, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Örök tél
2017 Budapest Noir
2010 Zimmer Feri 2.
2008 Casting minden
2007 Nincs kegyelem
2001 Sacra Corona

TV seriály

2018 Válótársak (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
2017 Tóth János (TV seriál)
Gyógyszerkísérlet (S01E15)
Kilépés a konfortzónából (S01E12)
Hivatali kálvária (S01E10)
2015 Munkaügyek (TV seriál)
Felnőttfilm (S05E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky