foto

Nuria Mencía

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Formentera Lady
2016 A Canção de Lisboa
Los del túnel
2013 Temporal
2008 Entre os Dedos
Vězeňský dvůr
2007 Samota
2006 Noc slunečnic
2005 La semana que viene (sin falta)
Mundo alrededor, El
2004 Lá Fora
Ševelící pobřeží
2002 Kameny
2001 Palo, El
2000 Báilame el agua
Terca vida
1999 Marta y alrededores
1998 Vivir así
1995 Maika

TV seriály

2019 Vota Juan (TV seriál)
2010 Princesa de Éboli, La (TV seriál)
2009 Sentimentos (TV seriál)
2006 Tirando a dar (TV seriál)
2003 Código fuego (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
Tio Willy (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
Más que amigos (TV seriál)
1996 Éste es mi barrio (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace