foto

Hideki Širane

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Tenči mujó! Rjó'óki daijonki
2015 Gekidžóban Date a Live: Majuri Judgement
2014 Date a Live II: Kurumi Star Festival
Nozo x Kimi
2013 Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo?
2011 Queen's Blade
Queen's Blade: Ucukušiki tóšitači
2009 Isekai no seikiši monogatari
Šakugan no Šana S
2008 Zettai šógeki ~Platonic Heart~
2002 Tenči mujó! GXP

TV seriály

2020 Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? (TV seriál)
Eijú kaiki (Argonaut) (S03E12)
Reiraku (Stigma) (S03E09)
Kemono no jume (Dix Perdix) (S03E07)
další epizody (6)
2019 Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? (TV seriál)
Megami to kenzoku (Ai no uta) (S02E12)
Šingun (Rakia) (S02E11)
Eijú secubó (Argonaut) (S02E10)
další epizody (12)
2017 Sword Oratoria: Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? Gaiden (TV seriál)
Kamigami to kenzoku (E12)
Bóken to miči (E11)
Šónen to eijú (E10)
další epizody (7)
2016 Hundred (TV seriál)
2015 Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? (TV seriál)
Kenzoku no monogatari (Familia myth) (S01E13)
Akui (Šó) (S01E12)
Meikjú no rakuen (Under resort) (S01E11)
další epizody (13)
Tantei kageki Milky Holmes TD (TV seriál)
2014 Rokudžóma no šinrjakuša!? (TV seriál)
Hidamari no nidži (E09)
Aku no mahó šódžo tódžó!? (E08)
Warawa no kiši (E07)
další epizody (4)
2013 Date A Live (TV seriál)
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
2012 Kill Me Baby (TV seriál)
Queen's Blade: Rebellion (TV seriál)
2011 Hidan no Aria (TV seriál)
Jumekui Merry (TV seriál)
Kaitó tenši Twin Angel: Kjunkjun tokimeki Paradise!! (TV seriál)
The Idolm@ster (TV seriál)
2010 Ókami-san to šičinin no nakamatači (TV seriál)
Ókamikakuši (TV seriál)
2009 Cross Game (TV seriál)
Hajate no Gotoku!! 2nd Season (TV seriál)
Phantom: Requiem for the Phantom (TV seriál)
Queen's Blade: Ruró no senši (TV seriál)
2008 Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Mameuši-kun (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Džošikósei (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2005 Šakugan no Šana (TV seriál)
2004 Sensei no odžikan: Doki doki school hours (TV seriál)
2003 Binzume jósei (TV seriál)
Jami to bóši to hon no tabibito (TV seriál)
Maburaho (TV seriál)
Zoids Fuzors (TV seriál)
2002 Rikudžó bóeitai Mao-čan (TV seriál)
1999 Omiši mahó gekidžó: Risky/Safety (TV seriál)
1998 Android Ana Maico 2010 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky