foto

Enrique Simón

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Alicia
2004 Tánger
1999 Rewind
1995 Felicidades Tovarich
1988 No hagas planes con Marga
1987 En penumbra
1986 Noche de la ira, La
1985 Pantalla diabólica, La
1984 Los zancos
Tarde, Una
1983 1919, Kronika úsvitu

TV seriály

2008 U.C.O. (TV seriál)
2000 ¡Ala... Dina! (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
Vértigo (TV seriál)
¡Qué grande es el teatro! (TV seriál)
1995 Pepa y Pepe (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
1990 Don Rock (TV seriál)
S klauny přišly slzy (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 ¡Hola Raffaella! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky