foto

Julie Taymor

  • nar. 15.12.1952 (67 let)
    Newton, Massachusetts, USA

Režijní filmografie

Filmy

2020 The Glorias
2010 Bouře
2007 Across the Universe
2002 Frida
1999 Titus
1993 Oedipus Rex (TV film)
1992 Fool's Fire (TV film)
1986 Tempest, The

TV seriály

2006 Metropolitan Opera: Live in HD (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 Sen noci svatojánské Julie Taymor (divadelní záznam)
2006 La Flûte enchantée (Pathé Live) (divadelní záznam)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(33)