foto

Julie Taymor

  • nar. 15.12.1952 (67 let)
    Newton, Massachusetts, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Venezia IFF

  • 2002 -Frida (Zlatý lev za nejlepší film)

Režijní filmografie

Filmy

2020 The Glorias
2010 Bouře
2007 Across the Universe
2002 Frida
1999 Titus
1993 Oedipus Rex (TV film)
1992 Fool's Fire (TV film)
1986 Tempest, The

TV seriály

2006 Metropolitan Opera: Live in HD (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 Sen noci svatojánské Julie Taymor (divadelní záznam)
2006 La Flûte enchantée (Pathé Live) (divadelní záznam)

Producentská filmografie

Filmy

2020 The Glorias
2010 Bouře
1999 Titus

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 The Glorias
1999 Titus

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2003 75. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 21-33 >>
všichni fanoušci
(33)