foto

Bözse Soltész

  • nar. 21.5.1974 (45 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Foglyok (TV film)

TV seriály

2019 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
2017 Tóth János (TV seriál)
Hentes múzeum (S01E11)
2016 Holnap tali! (TV seriál)
2011 Állomás (TV seriál)
Izaura nagykönyve (S03E06)
Gólyaveszély (S03E05)
Laura (S03E04)
další epizody (6)
2010 Állomás (TV seriál)
Két év (S02E15)
Hónaljban szorít (S02E14)
A férj (S02E13)
2009 Állomás (TV seriál)
Horror (S02E12)
Irén szökése (S02E11)
Meghallgatás (S02E10)
další epizody (12)
2008 Állomás (TV seriál)
A fülbevaló (S01E11)
Egy kis ellenőrzés avagy a revizor nem vész el, csak átalakul (S01E10)
Józsi, a hős (S01E09)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky