foto

Angela Robinson Witherspoon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Lilin's Brood
Sister Code
2004 Perfektní servis
1993 Muž meteor
1992 Braindead - Živí mrtví
1988 Ze tmy
1986 Křižovatky
Unesená
1984 Euer Weg führt durch die Hölle
1983 Podraz II
1982 48 hodin
One Down, Two to Go

TV seriály

2018 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I Want To Be Here (S04E01)
Nathaniel is Irrelevant (S03E13)
2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
A Good Husband (S12E12)
Surface Tension (S12E11)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1983 The Renegades (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Curtsy, Mister

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Curtsy, Mister

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky