foto

Tom Budge

  • nar. 15.3.1982 (39 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Judy & Punch
2014 Syn zmaru
2012 Mabo (TV film)
2011 Moje krásná učitelka
2009 Bran Nue Dae
2008 $9.99
Ten Empty
2006 Candy
Kokoda
Last Train to Freo
2005 Proposition
2004 Apprentice
2003 Jídlo s sebou
Nepíchejte do Frankieho
The Honourable Wally Norman
The Rouseabout (studentský film)
2002 Australian Rules

TV seriály

2021 The Lord of the Rings (TV seriál)
2020 Bloom (TV seriál)
The Cult of Gwendolyn Reed (S02E06)
The Evermore (S02E05)
Truer Love (S02E04)
další epizody (6)
2019 Bloom (TV seriál)
The Kick Inside (S01E05)
Little Miracle (S01E04)
Redemption (S01E03)
další epizody (4)
Zádrhel (TV seriál)
Podstata (S03E02)
2017 The Wrong Girl (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
Hear the Angels Sing (S05E08)
2016 Wentworth (TV seriál)
Screw Lover (S04E04)
2015 Gallipoli (TV seriál)
The Earth Abides (E07)
If Only... (E06)
The Breakout (E05)
další epizody (7)
2010 The Pacific (TV seriál)
Gloucester/Pavuvu/Banika (E04)
Melbourne (E03)
Basilone (E02)
další epizody (4)
2008 Na východ od všeho (TV seriál)
2003 Welcher & Welcher (TV seriál)
2001 Shock Jock (TV seriál)
1998 The Games (TV seriál)
1989 Round the Twist (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Dokumentární

2012 Utopia Girls (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky