foto

Radovan Lipus

  • nar. 12.6.1966 (53 let)
    Třinec, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Matka (divadelní záznam)
Těšínské niebo - Cieszyňskie nebe
2000 Věc Makropulos (divadelní záznam)
1997 Průběžná O(s)trava krve

Dokumentární

2015 Dům zasvěcený snům (TV film)
2010 Šumné stopy (TV seriál)
2008 Šumná Chrudim (TV film)
Šumná Jizera (TV film)
Šumná Polička a Svitavy (TV film)
Šumná Vysočina (TV film)
Šumná Česká Kanada (TV film)
Šumná Česká Lípa a Nový Bor (TV film)
Šumné Brno (TV film)
Šumné Domažlice a Klatovy (TV film)
Šumné Horácko (TV film)
Šumný Moravský kras (TV film)
Šumný Praděd (TV film)
Šumný Přerov (TV film)
Šumný Rakovník (TV film)
Šumný Tachov (TV film)
2006 Šumná Jihlava (TV film)
Šumná Litomyšl (TV film)
Šumná Otava (TV film)
Šumná Příbram (TV film)
Šumná Šumava (TV film)
Šumné Berounsko (TV film)
Šumné Třebové (TV film)
Šumné Znojmo (TV film)
Šumný Trutnov (TV film)
Šumný Tábor (TV film)
2004 Šumná Kroměříž (TV film)
Šumná Plzeň (TV film)
Šumné Chebsko (TV film)
Šumné Polabí (TV film)
Šumné Slovácko (TV film)
Šumné Valašsko (TV film)
Šumný Benešov (TV film)
Šumný Jiráskův kraj (TV film)
2002 Šumná Mladá Boleslav (TV film)
Šumné Hranice (TV film)
Šumné Karlovy Vary (TV film)
Šumné Karvinsko (TV film)
Šumné Kladno (TV film)
Šumné Louny (TV film)
Šumné Pelhřimovsko (TV film)
Šumné Ústí nad Labem (TV film)
Šumné České Budějovice (TV film)
Šumný Děčín (TV film)
Šumný Frýdek - Místek (TV film)
Šumný Nymburk (TV film)
Šumný Radhošť (TV film)
Šumný Český ráj (TV film)
Šumný Šumperk (TV film)
2001 Šumné Poděbrady (TV film)
Šumné Teplice (TV film)
Šumný Most a Litvínov (TV film)
Šumný Těšín (TV film)
Šumný Špindlerův Mlýn (TV film)
2000 Šumné Pardubice (TV film)
Šumný Hradec Králové (TV film)
Šumný Jablonec nad Nisou (TV film)
Šumný Liberec (TV film)
Šumný Prostějov (TV film)
1999 Šumná Divoká Orlice (TV film)
Šumný Kolín (TV film)
Šumný Krnov (TV film)
Šumný Nový Jičín (TV film)
Šumný Náchod (TV film)
Šumný Zlín (TV film)
1996 Šumná Olomouc (TV film)
Šumná Opava (TV film)
1995 Šumná Ostrava (TV film)
Šumná města (TV seriál)

TV pořady

2009 Z Deniku Ostravaka (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Cestující bez zavazadel (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2002 Šumné Karvinsko (TV film)

Host

TV pořady

2009 Evropský manuál (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace