foto

Roberto Martinez Martinez

  • nar. 4.7.1972 (46 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Flitzer
2016 Léto na Lanzarote (TV film)
Vítejte u Hartmannů
2014 Lilly Schönauer: Svatba mé sestry (TV film)
Mobber's End
2012 Am Ende des Weges
2010 Uns trennt das Leben (TV film)
2009 Birdland (studentský film)
Wickie und die starken Männer
1998 Ein Weihnachtsmann für Lore (TV film)

TV seriály

2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2002 Absolut das Leben (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Powder Park (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Die Hüby Show (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Die Hüby Show (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Die Hüby Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace