foto

Barbara Weinzierl

  • nar. 1.4.1959 (59 let)
    Klagenfurt, Kärnten, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Austreten
2016 Vítejte u Hartmannů
1996 Und keiner weint mir nach
1995 Sau sticht (TV film)
1993 Morlock (TV film)
1992 Tod der Engel (TV film)
1985 Bolero
Kolp
Unbekannten im eigenen Haus, Die (TV film)
1982 Meine Frau erfährt kein Wort (TV film)

TV seriály

2013 Im Schleudergang (TV seriál)
2010 Die Hüby Show (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Auf immer und ewig (TV seriál)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Hausmeisterin, Die (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

TV pořady

1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace