foto

Owen Wister

  • nar. 14.7.1860
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 21.7.1938 (78 let)
    Kingston, Rhode Island, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2000 Muž z Virginie (TV film) - kniha
1946 The Virginian - kniha
1929 The Virginian - kniha
1923 The Virginian - kniha
1918 A Woman's Fool - kniha
1914 The Virginian - kniha

TV seriály

1962 The Virginian (TV seriál) - kniha
1958 Decision (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky