foto

Dave Andron

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Knight Rider - legenda se vrací (TV film)

TV seriály

2019 Sněží! (TV seriál)
The Game That Moves As You Play (S03E04)
Protect and Swerve (S03E01)
2018 Sněží! (TV seriál)
The World Is Yours (S02E07)
Sightlines (S02E01)
2017 Sněží! (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Past Life (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
2009 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Fly by Knight (E15)
Day Turns Into Knight (E11)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
A Hard Day's Knight (E04)
2007 Vize zločinu (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky