foto

Šin'ja Takahaši

  • nar. 5.12.1978 (40 let)
    Yamagata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Džinrjoku senkan!? Šiokaze sawakaze
Gekidžóban Sword Art Online: Ordinal Scale
Nekopara
2016 Persona 5 The Animation: The Day Breakers (TV film)
2015 Digimon Adventure tri. Saikai
2014 Gin no sadži
Noragami
2013 Mesu saga: Persona
Ryo (TV film)
Sword Art Online: Extra Edition
Taimanin Jukikaze
2012 009 Re: Cyborg
Aku no onna kanbu: Full Moon Night
Nagareboši Lens
2011 Aku no onna kanbu
Haramasete Seirjú-kun!
Soredemo cuma o aišiteru
Swing Out Sisters
2010 Hiyokoi
Jubisaki annainin širudaku settai: Okawari sanbaime
Kanodžo ga mimai ni konai wake
Koe de ošigoto! The Animation
Netorare Fighter jariččingu!
Newmanoid Cam: Cam Castin
Princess Knight Catue
2009 Tendžóbito to Akutobito saigo no tatakai
2004 Čikan džúnintai: The Animation
2003 Gakuen nanafušigi

TV seriály

2019 Vinland Saga (TV seriál)
2018 Nobunaga no šinobi: Anegawa Išijama hen (TV seriál)
2017 Action Heroine Cheer Fruits (TV seriál)
Hand Shakers (TV seriál)
Hinako Note (TV seriál)
Kobajaši-san či no Maid Dragon (TV seriál)
Nobunaga no šinobi: Ise Kanegasaki hen (TV seriál)
Tékjú (TV seriál)
2016 Ao no kanata no Four Rhythm (TV seriál)
B-Project: Kodó Ambitious (TV seriál)
Boku dake ga inai mači (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Zecubó hen (TV seriál)
Digimon Universe: Appli Monsters (TV seriál)
Durarara!!×2: Kecu (TV seriál)
Hai to gensó no Grimgar (TV seriál)
Haručika: Haruta to Čika wa seišun suru (TV seriál)
Majoiga (TV seriál)
Musaigen no Phantom World (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Schwarzesmarken (TV seriál)
Seisen Cerberus: Rjúkoku no Fatalite (TV seriál)
Šúmacu no Izetta (TV seriál)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
Chaos Dragon: Sekirjú sen'eki (TV seriál)
DD hokuto no ken 2: Ičigo adži+ (TV seriál)
Dance with Devils (TV seriál)
Denpa kjóši (TV seriál)
Diabolik Lovers More, Blood (TV seriál)
Durarara!!×2: Ten (TV seriál)
Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
Džunkecu no Maria (TV seriál)
Gakusen toši Asterisk (TV seriál)
God Eater (TV seriál)
Noragami Aragoto (TV seriál)
Ranpo Kitan: Game of Laplace (TV seriál)
Takamiya Nasuno desu! (TV seriál)
Tantei kageki Milky Holmes TD (TV seriál)
The Rolling Girls (TV seriál)
Tokyo Ghoul √A (TV seriál)
Wakako-zake (TV seriál)
2014 Akame ga kill! (TV seriál)
Amagi Brilliant Park (TV seriál)
Black Bullet (TV seriál)
Blade & Soul (TV seriál)
Bokura wa minna kawaisó (TV seriál)
Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Gekkan šódžo Nozaki-kun (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Nobunaga Concerto (TV seriál)
Noragami (TV seriál)
Nórin (TV seriál)
Persona 4: The Golden Animation (TV seriál)
Re:␣Hamatora (TV seriál)
Sakura Trick (TV seriál)
Sekai seifuku: Bōryaku no Zvezda (TV seriál)
Subete ga F ni Naru (TV seriál)
Tokyo ESP (TV seriál)
Tokyo Ghoul (TV seriál)
Tribe Cool Crew (TV seriál)
Čikasugi Idol Akae-čan (TV seriál)
Širobako (TV seriál)
2013 Aoki hagane no Arpeggio: Ars Nova (TV seriál)
DD hokuto no ken (TV seriál)
Devil Survivor 2 The Animation (TV seriál)
Galilei Donna: Storia di Tre Sorelle a Caccia di un Mistero (TV seriál)
Gen'ei o kakeru taijó (TV seriál)
Gin no sadži (TV seriál)
Karneval (TV seriál)
Kjókai no kanata (TV seriál)
Minami-ke: Tadaima (TV seriál)
Samurai Flamenco (TV seriál)
Tokyo Ravens (TV seriál)
Wataši ga motenai no wa dó kangaete mo omaera ga warui! (TV seriál)
Čúnibjó demo koi ga šitai! Ren (TV seriál)
2012 Another (TV seriál)
Arcana Famiglia: La Storia della Arcana Famiglia (TV seriál)
Ačči kočči (TV seriál)
Curitama (TV seriál)
Džinrui wa suitai šimašita (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
Inu x Boku SS (TV seriál)
Kami-sama hadžimemašita (TV seriál)
Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
Poyopoyo kansatsu nikki (TV seriál)
Sakamiči no Apollon: Kids on the Slope (TV seriál)
Thermæ Romæ (TV seriál)
Tēkyū (TV seriál)
Šinsekai jori (TV seriál)
2011 Beelzebub (TV seriál)
High Score (TV seriál)
Honto ni atta! Reibai-sensei (TV seriál)
Persona 4 The Animation (TV seriál)
Sekai-ichi hatsukoi 2 (TV seriál)
Sekaiiči hacukoi (TV seriál)
2010 Baka to test to shōkanjū (TV seriál)
Dance In The Vampire Bund (TV seriál)
Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Durarara!! (TV seriál)
Jumeiro Patissiere: SP Professional (TV seriál)
Senkó no Night Raid (TV seriál)
Šiki (TV seriál)
2009 Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
Jumeiro Patissiere (TV seriál)
Miracle Train: Óedo-sen e jókoso (TV seriál)
Sora o miageru šódžo no hitomi ni ucuru sekai (TV seriál)
White Album (TV seriál)
2008 Ga-Rei: Zero (TV seriál)
Macademi Waššoi! (TV seriál)
Noramimi (TV seriál)
Persona -trinity soul- (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace