foto

Kevin Manthei

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Invader ZIM: Enter the Florpus (TV film)
2015 Looney Tunes: Králíkův útěk
2008 Batman - Gothamský rytíř
Liga spravedlivých: Nová hranice
2004 24. Den

TV seriály

2019 Villainous (TV seriál)
2018 Marvel: Spider-Man (TV seriál)
The Living Brain (S02E13)
Brain Drain (S02E12)
Bring on the Bad Guys: Part Four (S02E11)
další epizody (24)
Robot Chicken (TV seriál)
No Wait, He Has a Cane (S09E19)
Never Forget (S09E11)
Factory Where Nuts Are Handled (S09E10)
další epizody (8)
2017 Marvel: Spider-Man (TV seriál)
Screwball Live (S01E14)
Venom (S01E13)
Spider-Man on Ice (S01E12)
další epizody (14)
Dokonalý Spiderman (TV seriál)
Graduation Day: Part 2 (S04E26)
Graduation Day: Part 1 (S04E25)
2016 Ben 10 (TV seriál)
Dokonalý Spiderman (TV seriál)
The Moon Knight Before Christmas (S04E24)
The Spider Slayers: Part 3 (S04E23)
The Spider Slayers: Part 2 (S04E22)
další epizody (24)
Robot Chicken (TV seriál)
The Angelic Sounds of Mike Giggling (S08E20)
Not Enough Women (S08E19)
Food (S08E18)
další epizody (7)
2015 Supermansion (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
Dokonalý Spiderman (TV seriál)
Contest of the Champions: Part 4 (S03E26)
Contest of the Champions: Part 3 (S03E25)
Contest of the Champions: Part 2 (S03E24)
další epizody (18)
Robot Chicken (TV seriál)
Zeb and Kevin Erotic Hot Tub Canvas (S08E03)
Ants on a Hamburger (S08E02)
2014 Mixels (TV seriál)
Dokonalý Spiderman (TV seriál)
New Warriors (S03E08)
The Savage Spider-Man (S03E07)
The Vulture (S03E06)
další epizody (8)
Robot Chicken (TV seriál)
The Robot Chicken Lots of Holidays (But Don't Worry Christmas Is Still in There So Pull the Stick Out of Your Ass Fox News) Special (S07E20)
Chipotle Miserables (S07E19)
Bitch Pudding Special (S07E16)
2013 Dokonalý Spiderman (TV seriál)
Ultimate (S02E26)
Return of the Sinister Six (S02E25)
Sandman Returns (S02E24)
další epizody (26)
2012 Dokonalý Spiderman (TV seriál)
Rise of the Goblin (S01E26)
Revealed (S01E25)
Attack of the Beetle (S01E24)
další epizody (26)
2010 Generator Rex (TV seriál)
2007 Random! Cartoons (TV seriál)
2005 Johnny Test (TV seriál)
2004 Brandy & Mr. Whiskers (TV seriál)
2003 Xiaolin Showdown (TV seriál)
2001 Invader ZIM (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky