foto

Kumi Sakuma

  • nar. 2.11.1976 (41 let)
    Chiba, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Saikin, imóto no jósu ga čotto okašiinda ga.
2013 Kagaku na jacura
2012 Koiito kinenbi: The Animation
Mahó šódžo lyrical Nanoha: The Movie 2nd A's
2011 Carnival Phantasm
Carnival Phantasm: EX Season
2008 Stringendo & Accelerando Ultimatum: Sera
2005 Front Innocent: Mó hitocu no Lady Innocent
Itazura: The Animation
2003 Mizuiro
2002 From I''s: Mó hitocu no nacu no monogatari
Mizuiro
Tenči mujó! GXP
2001 Ai Shimai: Futari no Kajitsu
Šinseiki inma seiden

TV seriály

2014 Saikin, imóto no jósu ga čotto okašiinda ga. (TV seriál)
2012 High School DxD (TV seriál)
2011 Maria Holic Alive (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear (TV seriál)
2009 Ladies versus Butlers! (TV seriál)
Maria Holic (TV seriál)
Slayers Evolution-R (TV seriál)
Šinkjoku sókai Polyphonica Crimson S (TV seriál)
2008 Blassreiter (TV seriál)
Clannad After Story (TV seriál)
Nodame cantabile: Paris-hen (TV seriál)
Slayers - Revoluce (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 KimiKiss pure rouge (TV seriál)
Shining Tears X Wind (TV seriál)
2006 Black Blood Brothers (TV seriál)
Cuyokiss Cool x Sweet (TV seriál)
Soul Link (TV seriál)
Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
2005 Gokudžó seitokai (TV seriál)
Happy Seven: The TV Manga (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha A's (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Grenadier: Hohoemi no senši (TV seriál)
Midori no hibi (TV seriál)
Otogizóši (TV seriál)
Pugjuru (TV seriál)
2003 Gungrave (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
Mahō tsukai ni taisetsu na koto (TV seriál)
Matantei Loki Ragnarok (TV seriál)
Onegai Twins (TV seriál)
Peace Maker Kurogane (TV seriál)
Scrapped Princess (TV seriál)
Texhnolyze (TV seriál)
2002 Tokyo Mew Mew (TV seriál)
2001 Comic Party (TV seriál)
Usagi-čan de Cue!! (TV seriál)
X (TV seriál)
2000 Koihime (TV seriál)
Strange Dawn (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace