foto

Csaba Krisztik

  • nar. 20.7.1983 (36 let)
    Marghita, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Apró mesék
Guerilla
2018 Csótány
Soumrak
2017 Kincsem
2015 Boglárka
2009 Aki bújt
2007 Off Hollywood (TV film)

TV seriály

2017 Tóth János (TV seriál)
Szédülés (S01E17)
Fitneszpokol (S01E16)
2013 Hacktion (TV seriál)
A fecske (S04E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace