foto

Martin Bruchmann

  • nar. 18.9.1989 (30 let)
    Leipzig, Sachsen, Východní Německo

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nikdy neodvracej zrak
2017 Tatort - Hardcore (TV film)
2013 Tatort - Borowski und der Engel (TV film)
2012 Silent Youth
Věž (TV film)
2010 Tatort - Heimwärts (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky