foto

Mathias Retamal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Source of Shadows
2019 Funhouse
2017 Bestia
2016 ABCs of Death 2.5
Shadow of the Lotus
2015 Odplata
2014 After Film School
El Gigante
México Bárbaro
2013 Dia De Los Muertos

TV seriály

2020 Firefly Lane (TV seriál)
The Now (TV seriál)
2019 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Lucha de Apuestas (S04E09)
2018 Take Two (TV seriál)
Family Ties (E11)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Sensô Kôi (S03E03)
Now More Than Ever, We Care About You (S03E01)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #773: Step and Repeat (S05E01)
2017 La Quinceañera (TV seriál)
Darebák (TV seriál)
Pool Boy (S04E05)
2015 The Romeo Section (TV seriál)
2014 Intruders (TV seriál)
There Is No End (E08)
Bound (E06)
Time Has Come Today (E03)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
All Tomorrow's Parties (E05)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky