foto

Rjósuke Ótani

  • nar. 18.3.1954 (66 let)
    Hyōgo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Barubora
2016 Ninkjó jaró
Tecu no Ko
2015 Senrjokugai sósakan (TV film)
2013 Ai to kibô no machi
2010 Aibó: Gekidžóban II
Mormot

TV seriály

2019 Džikú tantei Ojuu: Óedo kagaku sósa (TV seriál)
Ubai ai, nacu (TV seriál)
2018 Tasogare rjúseigun (TV seriál)
2017 Code Blue 3 (TV seriál)
2015 Risuku no Kamisama (TV seriál)
2014 Kinkjú toriširabešicu (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
Seidžo (TV seriál)
2013 Mačiiša Jumbo!! (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky