foto

Lesley Manning

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Agent
The Vest
2015 Curtain Call
2014 Honeycomb Lodge
2000 P.O.V.
1992 Ghostwatch (TV film)
1990 Blood Rights (TV film)

TV seriály

2002 Příběh Tracy Beakerové (TV seriál)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
1997 Drovers' Gold (TV seriál)
1995 Ghosts (TV seriál)
1990 Wales Playhouse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Vest
2011 Leila

Herecká filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2014 Ghostwatch: Behind the Table

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky