foto

David Latham

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Washington Field (TV film)
2002 Prezidentův muž 2: Ground Zero (TV film)
2000 Prezidentův muž (TV film)
1998 Baywatch: White Thunder at Glacier Bay
1997 Rychlá kola (TV film)
Stínové komando (TV film)
1995 Baywatch: Forbidden Paradise
1994 Thunder in Paradise II
1993 Hřmění v ráji

TV seriály

2016 Castle na zabití (TV seriál)
Křížová palba (S08E22)
Znovu po smrti (S08E19)
Zlomené srdce (S08E16)
další epizody (5)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Životní vzor (S08E06)
Studentova smrt (S08E03)
Hledá se Beckettová (S08E01)
další epizody (8)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Poslední akční hrdina (S07E09)
Tenkrát na západě (S07E07)
Dětská hra (S07E04)
další epizody (8)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Hodný, zlý a nemluvně (S06E10)
Jaký otec, taková dcera (S06E07)
Největší fanynka (S06E04)
další epizody (8)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý Santa (S05E09)
Podezření (S05E05)
Oblačno, místy vraždy (S05E02)
další epizody (7)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Ve jménu vlasti (S01E01)
Událost (TV seriál)
One Will Live, One Will Die (E20)
Cut Off the Head (E17)
Castle na zabití (TV seriál)
Sniper (S04E09)
Démoni (S04E06)
Hlavní je hlava (S04E03)
2010 Dexter (TV seriál)
Velká ryba (S05E12)
Mladé a neklidné (S05E09)
Utlumení vztahů (S05E06)
další epizody (4)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S08E22)
Day 8: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S08E19)
Day 8: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S08E16)
další epizody (8)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S07E23)
Day 7: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S07E20)
Day 7: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S07E17)
další epizody (9)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S06E22)
Day 6: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S06E20)
Day 6: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S06E17)
další epizody (9)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S05E23)
Day 5: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S05E20)
Day 5: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S05E17)
další epizody (9)
2005 24 hodin (TV seriál)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
Day 4: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S04E22)
Day 4: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S04E20)
další epizody (11)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S03E11)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S03E08)
Day 3: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S03E05)
Day 3: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S03E02)
další epizody (9)
2002 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S02E08)
Day 2: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S02E05)
Day 2: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S02E02)
další epizody (9)
2001 24 hodin (TV seriál)
5:00 a.m.-6:00 a.m. (S01E06)
2:00 a.m.-3:00 a.m. (S01E03)
1999 Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Livegirls.now (S07E17)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Hrady z písku (S09E22)
Miss Galaxie (S09E21)
V návalu hněvu (S09E20)
další epizody (5)
1998 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
On the Border (S07E11)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Vrchol (S09E11)
Přátelé navěky (S09E10)
The Swimmer (S09E09)
další epizody (12)
1997 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Pohřešovaná (S08E10)
Úhoří pohroma (S08E08)
Z čista jasna (S08E07)
další epizody (10)
1996 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Hádej, kdo přijde na večeři (S07E07)
Plážová bomba (S07E06)
Vlna veder (S07E05)
další epizody (9)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Sweet Dreams (S06E10)
Home Is Where the Heat Is (S06E09)
Face of Fear (S06E07)
další epizody (9)
1994 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Horký vítr (S05E09)
Krátkozrakost (S05E06)
Život na zlomu 2/2 (S05E02)
další epizody (8)
1993 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Tentacles: Part 2 (S04E07)
Race Against Time: Part 2 (S04E02)
Race Against Time: Part 1 (S04E01)
další epizody (5)
1992 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Dead of Summer (S03E10)
Masquerade (S03E08)
Řeka, odkud není návratu (S03E01)
další epizody (9)
1991 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Nebezpečně krásná (S02E11)
Trofej 2/2 (S02E10)
Trofej 1/2 (S02E09)
další epizody (8)
1990 Jump Street 21 (TV seriál)
Back to School (S05E02)
How I Saved the Senator (S04E23)
Shirts and Skins (S04E22)
další epizody (5)
1989 Jump Street 21 (TV seriál)
Wheels and Deals: Part 2 (S04E10)
Blinded by the Thousand Points of Light (S03E17)
1986 A-Team (TV seriál)
The Trouble with Harry (S04E21)
Mission of Peace (S04E20)
The Duke of Whispering Pines (S04E18)
další epizody (5)
1985 A-Team (TV seriál)
The Doctor Is Out (S04E11)
There Goes the Neighborhood (S04E10)
Blood, Sweat, and Cheers (S04E08)
1984 Hunter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky