foto

Jens de Place Bjørn

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Alle for tre
2016 Pokrevní bratrství
2014 Sundays
2011 Hra
2008 V moci davu
2007 Pokoj 205
2005 Die blaue Grenze
Veninder
2002 Slim Slam Slum

TV seriály

2016 Bedrag (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2015 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Prokletá srdce (TV seriál)
2011 Lykke (TV seriál)
2010 Den 2. side (TV seriál)
2006 Wallander (TV seriál)
Den svaga punkten (S01E07)
2000 Rejseholdet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace